Reportasje om person med senskader av polio

Hei!

Jeg er journalist i Fagbladet og ønsker å høre fra deg som har hatt polio. Årsaken er at jeg har lyst til å lage en reportasje om hvordan det er å få denne virussykdommen og hvordan livet har vært siden.

Siden vi er et medlemsblad, ser jeg først og fremst etter medlemmer av Fagforbundet, enten nåværende eller tidligere. Er dette deg, les gjerne videre.

Jeg ønsker å skrive om polio, som mange nå beskriver som en glemt sykdom, siden vaksinen har nesten fjernet viruset fra jordens overflate.

Jeg tror en slik reportasje er nyttig på flere måter. Et poeng vil være å kunne minne folk på at vi har også før blitt rammet av epidemier, som var både skremmende og farlig. Og for dem som jobber innen helse, kan det være nyttig med større forståelse for pasienter med senskader.

Et vesentlig punkt vil være å snakke om hvordan de som har blitt rammet av polio, nå opplever korona-epidemien. Hvordan er det å bli truet av en ny virus-epidemi, så mange år senere?

Tar gjerne imot innspill, historier og erfaringer. Men først og fremst skulle jeg vært i kontakt med en person som kan stille opp til et lengre intervju med meg.

Vi følger selvsagt alle råd for å unngå smittespredning, og jeg tar gjerne intervjuet over telefon. Vi trenger også bilder, men dette tar vi utendørs, på god avstand, eller gjennom et vindu. Det finner vi en løsning på, som gjør at alle føler seg trygge.

Hvis du kan stille opp med din historie, ta kontakt med meg på den måten du liker best. Jeg er tilgjengelig på telefon: 414 69 894, epost: bjorn.grimstad@fagbladet.no og på facebook: www.facebook.com/bjorngrimstad

Det er selvsagt uforpliktende å ta kontakt, jeg intervjuer deg ikke før vi begge er enige om det.

For øvrig kan jeg nevne at Fagbladet kommer ut på papir 10 ganger i året og på www.fagbladet.no.

Vennlig hilsen

Bjørn A. Grimstad

Journalist, Fagbladet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *