Om laget

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

12 tanker om “Om laget

 1. Hyggelig at du sier det, Inger Johanne! Vi skal forsøke å følge opp på en god måte i fremtiden – men kan selvfølgelig ikke garantere noe! 🙂

 2. Tusen takk for en hyggelig tur til Bornholm. Helt fantastisk. Så var det selvfølgelig en hyggelig gjeng også. Bare et spørsmål: Blir det lagt ut bilder etc. eventuelt hvor kan jeg finne dem.
  Ha en god dag.
  Ellen

 3. Hei! Tanken er at vi skal legge ut noen bilder på internett, men her er vi litt restriktive med hvilke bilder vi legger ut. Det kommer et referat på sidene våre, men det kan ta litt tid. Ellers kan du henvende deg til Bernt alternativt Fridtjof. Send en mail til styret om du føler for det, så kommer det nok opp litt opplysninger om bilder!

 4. Jeg melder meg fordi jeg har jobben med å lage Polio. Kjekk måte å holde meg oppdatert på.

 5. Jeg synes admin bør fjerne den engelske teksten på toppen av denne siden og erstatte den med en kort orientering om laget, møtetider sted ol.

 6. Hei WILLY! Kan gjerne tenke meg det. Litt problematisk å legge ut møtedager ettersom vi ikke kan relatere disse til bestemte ukedager og bestemt uke i mnd. Men hva vi kan gjøre er å legge ut preliminære møtedager i året som kommer. Kan vi ta det opp i januar?

 7. Hei Svein! Det er ikke alltid vi er helt oppdaterte, men vi har jo et håp om at vi kan bli flinkere!
  Vi får på denne måten en god oppfordring til å være så aktuelle som mulig! 🙂

 8. Det kan vi ta i januar, ja.
  Var vel mest opptatt av å fjerne den engelske velkomstteksten som møter de som vil lese om laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *