Årsmøte 14. mars kl 12.00

Hei!
Vi i styret i LFPS A, vil minne om årsmøtet vi skal avholde den 14.mars 2020 kl. 12.00 på Dovre Bo-og Servicesenter, Ole Liansvei 4, 1462 Fjellhamar (Lørenskog kommune). Ta kontakt med meg, hvis du ønsker veibeskrivelse.
Til tross for Corona-viruset har vi bestemt oss for å avholde årsmøtet, lokalet er lite og er ikke felles med andre – slik et hotell er, så vi mener at det skal være helt trygt.
Vi håper på et fint møte og med hyggelig sosial samling med “litt å bite i” etter at møtet er slutt.

Coronavirus

I denne sammenhengen vil vi også sende ut en informasjon om Coronaviruset, som vi har fått fra fagrådet for Polio:
“Utsatte grupper er definert av helsemyndighetene. Det gjelder eldre, det vil si mange av våre medlemmer. Det gjelder dem som er immunsupprimerte, det vil si ikke noe spesielt med senfølge polio. Det gjelder dem med kroniske sykdommer, for eksempel svekket pustefunksjon, som vil gjelde noen, men ikke alle våre medlemmer. Hovedsaken er å følge de rådene som kommer fra helsemyndighetene. For mange med polio er alder og kronisk sykdom aktuelt. Gjennomgått polio er ingen spesifikk risikofaktor”.

Fagdagen

Vi vil i tillegg informere om at vi planlegger videre for fagdagen den 13.juni. Vi kommer tilbake med mer informasjon om tema og andre ting over påske.

Husk at vi planlegger medlemsmøte 20.mai på Emma Hjorts hjem i Bærum, her vil det også komme nærmere info.

Tur til Lillehammer

Til slutt vil vi også nevne at det er såpass mange som har meldt seg på turen til Lillehammer fra 25. til 27. august, at vi fortsetter planlegging av turen. Det er allikevel ledige plasser, så det er fullt mulig å fortsatt melde seg på turen og oppfordrer deg gjerne til en morsom og hyggelig opplevelse. Meld deg på ved å betale kr.500.- til LFPS Akershus, konto: 1286.49.66924, husk også å skrive navnet ditt på påmeldingen.

Velkommen

Da ønsker vi velkommen til årsmøtet på lørdag, og gleder oss til å se deg der.

Med vennlig hilsen for LFPS A, ved
Helene Kjølstad
Sekretær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *