Aktuelt

1 2 3 18

En sommerhilsen

En liten sommerhilsen fra LFPS A

       
 

Hei!

Det har vært et stille år det siste året med lite aktivitet dessverre. Nå håper vi at ting etterhvert blir bedre og at en fin sommer står for døren .

Vi i styret vil bare i korthet informere om at vi omsider planlegger et årsmøte med etterfølgende medlemsmøte onsdag den 15.september kl. 18.30, på Dovre bo-og servicesenter i Lørenskog. Dette er bare en rask info, slik at datoen kan holdes av. 

Vi kommer tilbake med innkalling og papirer vedrørende årsmøtet i midten av august.

Hvis du har noen saker du ønsker vi skal ta opp på årsmøtet, må vi ha det senest innen utgangen av august. Kanskje du ønsker å ta opp noe på medlemsmøtet, da er det bare å ta det på møtet. Fint om du har noen ønsker eller tanker for fremtiden.

Vi minner nok en gang om at hvis du har fått e-post adresse i det siste, eller byttet adresse, send den vennligst til undertegnede.

Vi i styret ønsker alle en RIKTIG GOD SOMMER , og så håper vi å se mange på årsmøtet og på normal aktivitet fra høsten.

Sommerhilsen fra styret i LFPS A

v/Helene Kjølstad

e-post: helene.kjolstad@gmail.com

Medlemsinformasjon 2 2021

 

LFPS AKERSHUS

Medlemsinfo nr. 2-2021

 

Hei igjen!

Det er ikke lett å planlegge noe i disse tider.

 

Grunnet dagens Korona-situasjon og fortsatt strenge regler, har styret dessverre måttet avlyse de fleste aktivitetene så langt i år.

Nå må vi igjen gjøre forandringer. Vi avlyser ikke, men vi må dessverre utsette både årsmøtet den 28. april og fagdagen den 21. juni, og håper at vi kan få gjennomført begge aktivitetene til høsten. Det vil da komme nærmere informasjon om tidspunktene.

 

Det viser seg at det stadig skjer forandringer og vi velger derfor å utsette alt til høsten, for ikke å måtte sende ut nye beskjeder stadig vekk.

                                              

Vi synes selvfølgelig det er trist at vi ikke får gjort mer, men vi er jo en utsatt gruppe på mange måter, og må derfor ta strenge forhåndsregler. Vi tenker at mange i dagens situasjon ikke har det så greit, derfor hadde dette vært en fin anledning til å komme sammen og ha det hyggelig, men vi må bare fortsatt være tålmodige. Det begynner vel kanskje å nærme seg tiden for at alle i vår gruppe har fått vaksine nå, men forsiktighetsreglene gjelder allikevel fortsatt for alle.

 

Vi vil nok en gang minne om at utsendelser pr. post vil blir sjeldnere, men sender selvfølgelig ut beskjed om denne forandringen. Vi håper at alle som har egen e-post eller kan ha tilgang til det, f.eks. gjennom familie, kan sende den til oss. Det er fremdeles så mange som ca. 40 medlemmer som bare har postadresse og vi håper og tror at det er flere som har tilgang til e-post. Vennligst send den til oss:

e-post@lfps-akershus.no eller helene.kjolstad@gmail.com.

 

Vi håper både sommeren og høsten 2021 etter hvert vil bli et bedre år for oss alle og vi ser frem mot hyggelige tider og møter.

 

VI  ØNSKER ALLE EN GOD SOMMER !

 

Med vennlig hilsen

Styret i LFPS Akershus

 

Bjørn             Arne              Helene           Kjell             Wenche               Nils         

1 2 3 18