Medlemsinformasjon 2 2021

 

LFPS AKERSHUS

Medlemsinfo nr. 2-2021

 

Hei igjen!

Det er ikke lett å planlegge noe i disse tider.

 

Grunnet dagens Korona-situasjon og fortsatt strenge regler, har styret dessverre måttet avlyse de fleste aktivitetene så langt i år.

Nå må vi igjen gjøre forandringer. Vi avlyser ikke, men vi må dessverre utsette både årsmøtet den 28. april og fagdagen den 21. juni, og håper at vi kan få gjennomført begge aktivitetene til høsten. Det vil da komme nærmere informasjon om tidspunktene.

 

Det viser seg at det stadig skjer forandringer og vi velger derfor å utsette alt til høsten, for ikke å måtte sende ut nye beskjeder stadig vekk.

                                              

Vi synes selvfølgelig det er trist at vi ikke får gjort mer, men vi er jo en utsatt gruppe på mange måter, og må derfor ta strenge forhåndsregler. Vi tenker at mange i dagens situasjon ikke har det så greit, derfor hadde dette vært en fin anledning til å komme sammen og ha det hyggelig, men vi må bare fortsatt være tålmodige. Det begynner vel kanskje å nærme seg tiden for at alle i vår gruppe har fått vaksine nå, men forsiktighetsreglene gjelder allikevel fortsatt for alle.

 

Vi vil nok en gang minne om at utsendelser pr. post vil blir sjeldnere, men sender selvfølgelig ut beskjed om denne forandringen. Vi håper at alle som har egen e-post eller kan ha tilgang til det, f.eks. gjennom familie, kan sende den til oss. Det er fremdeles så mange som ca. 40 medlemmer som bare har postadresse og vi håper og tror at det er flere som har tilgang til e-post. Vennligst send den til oss:

e-post@lfps-akershus.no eller helene.kjolstad@gmail.com.

 

Vi håper både sommeren og høsten 2021 etter hvert vil bli et bedre år for oss alle og vi ser frem mot hyggelige tider og møter.

 

VI  ØNSKER ALLE EN GOD SOMMER !

 

Med vennlig hilsen

Styret i LFPS Akershus

 

Bjørn             Arne              Helene           Kjell             Wenche               Nils         

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.