Nytt fra styret

Vi vil gjerne informere om hva som er planlagt i tiden som kommer.

Det er synd å si det, men nå nærmer vinteren seg og med det – julen. Styret vil derfor minne om vårt hyggelige julebord som holdes på Scandic Hotel Asker fredag 25.november kl 18.00. Egen info vil komme, men hold av datoen.

Styret har, i samarbeid med andre poliolag, også startet tanken om en felles konferanse og temaet vil da være respirasjonsproblematikken. Meningen er at denne konferansen skal avholdes i februar / mars 2012. Bakgrunnen for temaet er at det viser seg at mange har problemer med pusten uten at man forbinder dette med et typisk polio-problem. Vi vil gjerne belyse bl.a. disse sidene ved polio på denne konferansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *