Nytt treningsopplegg for funksjonshemmede

Dersom du har lyst til å trene fysisk sammen med andre er dette tilbudet noe for deg. Vi fikk en mail fra Norges Idrettsforbund i dag med følgende vedlegg: Se utdrag fra Norges Idrettsforbund / Friskis og Svettis.        Hos oss er alle velkommen til å trene etter egne forutsetninger og mål. Dette er trening som både tar hensyn og som utfordrer.

Åpne dører er variert trening

til inspirerende musikk for deg som trener best når du sitter, og som ønsker å trene sammen med andre. Dersom du trenger ledsager for å delta, trener ledsager kostnadsfritt sammen med deg. Velkommen på prøvetime! Friskis&Svettis er innvilget støtte fra Extrastiftelsen for å inkludere personer med funksjonsnedsettelser i foreningene våre.

For deg som trener best når du sitter:

FYSISK OG MENTAL HELSE

På Åpne dører kan mennesker med fysiske funksjonsnedsettelser nyte variert musikk, oppleve rytmer, energi, fellesskap og bevegelsesglede. Dette er morsom trening som åpner dører, ikke minst mentalt.

HVA GJØR VI?

På Åpne dører trener vi kondisjon, styrke, balanse og stabilitet ut fra egne forutsetninger. Timen ledes av en sittende og en stående instruktør. Programmet og bevegelsene kan justeres og tolkes slik at de passer for alle til tross for ulike forutsetninger i gruppa. Treningen varer en time.

HVEM KAN DELTA?

Åpne dører er variert, tilrettelagt trening for deg som trener best når du sitter og som ønsker å trene sammen med andre til inspirerende og treningsvennlig musikk. Treningen er også et tilbud til venner, familie eller assistenter. Det er ingen krav til at man sitter i rullestol for å delta. Ta med en stol og kom på trening!

NÅR OG HVOR?

Friskis&Svettis Tønsberg og Nøtterøy: Eik Samfunnssal i Tønsberg, tirsdager kl. 17.30–18.30.

Friskis&Svettis Oslo: Norges Idrettshøgskole, Kombihallen, tirsdager kl. 18.00–19.00.

Følg også med på www.friskissvettis.no Du er velkommen til å kontakte Lill Granlund – mail: lill@musken.com / tlf. 918 41 194

Friskis&Svettis har som mål å tilby trening for alle! Vi håper at vi skal inspirere andre med fysiske funksjonsnedsettelser til å oppleve gleden ved å trene, sier Lill som er rullestolbruker og leder på Åpne Dører treningen. Alle har vi ulike forutsetninger og vi vil at Åpne dører skal bidra til å fokusere på hva man kan, istedenfor hva man ikke kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *