Hjelpemidler fra kommunene og ikke hjelpemiddelsentralene?

NHF har en Facebook-gruppe til vern for hjelpemiddeldistribusjon via HMS og ikke via kommunene. Forsøk med følgende link:  http://www.facebook.com/?page=1&sk=messages#!/?page=1&sk=messages&tid=1120171140538 NHF skriver på Facebook:    På bare to dager har over 4000 personer sluttet opp om protestgruppa ”Vern retten til hjelpemidler”. Tusen takk til dere alle sammen, både for støtten til gruppa og for alle de sterke og gode innspillene dere har bidratt med. Engasjementet deres er verdifullt for oss når vi nå skal jobbe videre med å påvirke regjeringen så de ikke velger å følge forslagene fra hjelpemiddelutvalget.

Sammen med FFO og Norsk Ergoterapeutforbund arrangerer vi en høringskonferanse i Oslo 10. juni om hjelpemiddelutredningen, nettopp for å påvirke høringsinstanser og beslutningstakere. Les mer om konferansen på www.nhf.no.

Vi er opptatt av å vise at vi er mange som ikke vil finne oss i at hjelpemiddeltilbudet blir rasert. Vi oppfordrer dere derfor til å invitere alle deres facebook-venner til å bli medlem av gruppa. Med enda flere medlemmer, kan vi få enda sterkere oppslutning om budskapet vårt.

Vi oppfordrer dere også til å bli tilhengere av NHFs Facebook-side, for å støtte kampen for likestilling og samfunnsdeltakelse for mennesker med funksjonsnedsettelse.

2 Responses to Hjelpemidler fra kommunene og ikke hjelpemiddelsentralene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *