Skattefradrag for store sykdomsutgifter 2

For noen dager siden var FFO intervjuet i NRK om dette da de overleverte underskrifter som protesterte mot eventuell fjerning av dette skattefradraget. Jeg vil derfor informere dere om at NHF har protestert mot dette og gitt en høringsuttalelse. Hele høringsuttalelsen kan dere lese på: http://www.nhf.no/index.asp?id=71047 

Jeg har også hatt kontakt med NHF sentralt om dette spørsmålet som helt sikkert blir en viktig sak utover høsten. De sier dels at høringsfristen har gått ut og at dersom man ønsker denne forandringen må det et lovforslag til Stortinget før man eventuelt kan gjennomføre denne forandringen. Om et slikt lovforslag kommer fra Finansdepartementet vil NHF ta denne saken videre mot Stortinget.

Men samtidig er det viktig at ALLE medlemmer arbeider med denne saken i vårt eget miljø og påvirkere de vi kan, naboer, arbeidskamerater, familie etc.

Personlig er jeg redd at det Finansdepartementet ønsker å oppnå, nemlig mindre administrasjon av fradraget og lavere kostnader veldig snart vil bli oppspist av de kostnader vi får pga at flere søker til sykehjem og omsorgsboliger fordi de ikke har råd til å bo hjemme lenger! Dette vil helt sikkert ikke bli billigere for samfunnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *