Vinterferie i Spania?

For noen dager siden mottok vi følgende brev:

Hei!   Undertegnede har de siste 10 år drevet utleie av større handikap vennlige private villaeiendommer (2-20 personer) på Costa Del Sol, se gjerne www.fuengirola.as for mer utfyllende informasjon.  Eiendommene er delt opp i egne selvstendige boenheter med egne bad, kjøkken, stue og soverom. Prismessig ligger vi i størrelsesorden for overnatting (på vinteren) rundt Kr. 100.- pr. natt pr. person + evt. henting på flyplass, personell og spesialutstyr (se nedenfor). Med flypriser fra Kr. 500.- til Kr. 1.000.- via www.norwegian.nowww.ryanair.com og www.sas.no skulle dette borge for et billig ferieopphold på sol kysten.  I forbindelse med ovennevnte tilbud har vi nå i Spania investert i en forlenget og forhøyet minibuss (Nissan Primastar 2,5 TD) som har plass til 8 personer samt god plass til evt. tilsvarende rullestoler eller annet utstyr.

Vi arrangerer turer med kort og lang varighet (3 dager til 3 mnd.) hvor vi henter/returnerer alle på Malaga flyplass og forestår all innkvartering, utkjøring og installasjon av nødvendig utstyr og løpende oppfølging igjennom leieperioden med norske sykepleiere/omsorgs personell hvis ønskelig. Vi tilbyr også daglige utflukter med vår minibuss til steder som Puerto Banus, Marbella, Granada, Gibraltar, Malaga, Mijas og andre flotte opplevelsessteder på Costa Del Sol.

Vi samarbeider samtidig med et firma som heter Wheels on Holiday på Costa Del Sol (http://www.wheelsonholiday.com) som generelt sett jobber i hotell markedet (les: utleie av spesialtilpassede hotellrom) med tilsvarende konsept som oss, vi har som ovenfor nevnt spesialisert oss på utleie av store private eiendommer med litt mer sjel og atmosfære.

Gjennom Wheels on Holiday tilbyr vi utleie av alt nødvendig utstyr som skulle være ønsket – dette være seg spesialtilpassede toalett/dusj fasiliteter, elektriske senger, heiser, elektriske rullestoler osv. I tillegg har Wheels on Holiday en spesial tilpasset Ford Focus for utleie med brems og gass på rattstammen for de som ønsker det.

Med tanke på leie for sommer 2010 er dessverre alt full booket, men det er bare å reservere uforpliktende for vinter 2010/2011. Ledige uker og priser finner dere på www.fuengirola.as

Ønsker dere å få tilsendt en gratis DVD i posten fra og om bla. Casa Rubo sender jeg gjerne dette i posten.

Håper ovennevnte kan være av interesse for medlemmer av Norges Handikap Forbund og skulle det være spørsmål eller ønske om ytterligere informasjon er det bare å ta kontakt med undertegnede på:
Mobil 922 87440. Videresend gjerne også denne mailen til andre medlemmer i Norges Handikapforbund som kan være interessert i et opphold på Costa Del Sol kommende høst/vinter. 

 På forhånd takk og ha en fortsatt hyggelig dag.

Med vennlig hilsen  TR

Navn, adresse og telefonnummer kan du få ved henvendelse til WEB-master.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *